We at Al Capri love to prepare pizzas that bring great joy, we choose the ingredients with passion and care, both for the dough and for the filling. In our pizzeria in Bareggio we work the dough slowly, leaving it to rise for many hours, to guarantee a tasty but highly digestible pizza. For all the pizzas on our menu you can choose between traditional classic or wholemeal dough, lighter and suitable for various types of diets. Each pizza is then created with quality raw materials, from local vegetables to typical cheeses from Northern Italy or purchased directly from suppliers chosen throughout our country, up to cured meats from quality farmers. Cooking in a wood-fired oven is the final touch to let you savor real Italian pizza, in all its special simplicity.
In our menu with the Mediterranean tradition we give ample space to pizzas, both classic and special.
All our pizzas are prepared with carefully selected, fresh and quality raw materials, left to rise slowly and cooked with passion. If you aim for simplicity, order a Margherita, but if you want stronger flavours, choose a Diavola with Calabrian esplanade or a Carrettiera with smoked provola, sausage and broccoli. If experimenting is up your alley, try the A mouth open pizza or the Delicata pizza.
pomodoro, fior di latte, basilico e olio evo
doppio pomodoro, olio all'aglio, origano
pomodoro, fior di latte, acciughe, origano
pomodoro, fior di latte, spianata calabra
pomodoro, fior di latte, funghi, carciofi, olive, prosciutto cotto
fior di latte, gorgonzola, provola affumicata, grana padano
pomodoro, fior di latte, funghi, carciofi, olive, prosciutto cotto, acciughe, capperi, origano
pomodoro, fior di latte, tonno, cipolla rossa di tropea
pomodoro, fior di latte, wurstel, patatine fritte
pomodoro, fior di latte, melanzane fritte, ricotta salata
pomodoro, fior di latte, spianata calabra, gorgonzola
pomodoro, fior di latte, gamberi, funghi porcini, rucola
fior di latte, friarielli di napoli, salsiccia, provola affumicata
fior di latte, crudo di parma 24 mesi, pesto genovese, mix pomodorini colorati, burrata pugliese dop.
pomodoro, fior di latte, porcini, involtini di bresaola con ricotta di bufala, rucola
fior di latte, porcini, brie, speck
fior di latte, crudo di parma 24 mese, patata lessa, provola affumicata
fior di latte, mortadella con pistacchi, burrata pugliese dop., granelle di pistacchio
pomodoro, fior di latte, friarielli di napoli, spianata calabra, anduja
pomodoro, fior di latte, friarielli di napoli, verdure alla griglia, provola affumicata
fior di latte, porcini, gorgonzola, spianata calabra, salsiccia
pomodoro, fior di latte, crudo di parma 24 mesi, stracciata di burrrata pugliese dop., mix pomodorini colorati
pomodoro, olio all'aglio, gamberi, cozze, vongole, calamari
fior di latte, salmone affumicata, stracciata di burrata pugliese dop., granelle di pistacchio
* Required fields